CIKKEK
 

PowerStrip

 

 

A Powerstripet általában "gamerek" használják, pl gammát emelnek a játékból, anélkül, hogy kilépnének a játekból. Természetesen nem csak erre használható, hiszen szinte mindet be lehet állítani ami a videokártyával es a monitorral kapcsolatos.

Nagyon jó tulajdonsága a programnak, hogy meg tudja jegyezni az adott programhoz használt beállításunkat, és automatikusan beálltítja, ha elindítjuk!

Elindítás után beül a system traybe. Véleményem szerint három fontos dolgot tud, amit akkor tudunk elõhozni, ha jobb egérgombbal kattintunk az ikonjára.

Ezt a három ablak az Optionsbol nyílik:
-Adapter information
-Monitor information
-Hot keys

Adapter information-ból megtudhatunk mindent a vga-nkrol, (IRQ szamatol kezdve hanyszoros AGP-ig mindent)

Monitor information természetesen a monitorunk tulajdonságait mutatja meg. Beállíthatjuk a gammát, frissítési frekvenciát, színösszetételt, etc.

Hot keysben tudjuk beállítani a bindeket. Így anélkül tudunk gammát, fényt módosítani, hogy kilépnénk az adott alkalmazásból.

Többi alkalmazás szerintem nem fontos, ezért csak gyorsan átfutok rajta.

Preferencesben tudjuk személyreszabni a programot, a többi opció pedig profilok létrehozására szolgál.

Végére hagytam a tunning mesterek kedvenc ablakát, a Performance profiles-t. Itt lehet emelni a videókártya órajelét, amivel nagyon óvatosan kell bánni, mert ha túl nagyont rántunk a kártyán, akár a szemetében is végezheti... Szóval itt ésszel kell játszani, vagy inkább sehogy!!!

Kép a programról

Etnies, 2003.02.16

 

nyomtatható verzió
Copyright (C) 2003