CIKKEK
 

Neverwinternights - Nordock

 

 

Gondolkoztam, hogyan kellene ezt formába önteni, de nem találtam jó megoldást, ezért csak felsorolás szerûen, ömlesztve leírok szerintem pár hasznos információt.

Vásárlás:
-Eladni és vásárolni Benzor Workshopban érdemes (Templom mellett)
- 1es felszereléseket Brosnában vehettek a piacon.
-Fear elleni övet Chaussinban, a Mágus Toronyban vehettek. Fent sajnos nem ismerek lelõhelyet.
-80%os zsákot Tobaroban érdemes venni, mert ott nem fogy el a készlet, 100%os zsákot Underdarkban Blood Wood 2-ben lehet venni, restartonként egyet.
-Sárkányvért a potionosnak érdemes eladni, 400-900 aranyat adnak darabjáért (szintén ide érdemes hozni a csonvtvázak ujját és a tûzbogarak hasát is, alacsony szinten jól jöhet egy kis zsebpénz)
-Amiért a boltos többet fizet, mint 15.000, azt nem szabad eladni :) (+5-s dolgot meg SOHA nem szabad eladni, ha neked nem kell, add másnak)

Craft:
-Benzortól északra van egy kis erdõ, ahol sokféle állat él, ami például a craftoláshoz kellhet. (Grizzly-, barna- és fekete maci, szarvas, denevér, borz) Jegesmacit és hófarkast innen északra ejthettek el.
-Vízköpõ koponyát (tudtommal) két helyen lehet találni. Egyik lelõhely a Duegaroknál van (3db), másik lelõhely pedig a trondori temetõ (1db).
-Kék sárkány szívhet a Misty Island-on lévõ két sárkány legyakásával szerezhetsz be.
-A Fire Blasted Red Dragonok Miner's Rest-ben tanyáznak, szívet viszont csak az Aceintek dobnak.
-Black Dragon Liver-t a Miner's Rest-ben lévõ sárkányból lehet kinyerni
-A legjobb bányászó hely Black Hills, ékszerészetnél még jól jön az Underdark West (Central-ból). Ezen kívûl még érdemes elnézni Underdark West - Deep Caverns és Mak'a'nor-ba is.

Cuccok:
- Duegaroknak a High Cleric dobja az Igaz Gonoszság Talizmánját.

 

nyomtatható verzió
Copyright (C) 2003