CIKKEK
 

Neverwinternights - Nordock

 

 

Szépen szedegetem össze a küldetéseket, az elején kezdjük mindjárt egy nagyágyúval, azaz a main quest-el.

A sztori röviden, hogy van egy Bakvar nevû varázstudó ember, akit le kell gyakni jól, hogy eljöjjön a világbéke. Sajnos nem lehet teljesen eltakarítani, de egy idõre el lehet zavarni Nordock-ból és ez a te feladatod lesz.

A craftolandó cuccok:
Braveheart (armor skill minimum: 190)
Brock's Dagger of Mithril (weapon skill minimum: 210)
Blackened magic pouch (tanning skill minimum: 160)
Drake Charm of Passage (armor skill minimum: 230)

Nem craftolandó cuccok:
Drow high priestess head
Blessed token of possesion


Blessed token of possesion:
Tobaro sewers alján van egy csapat drow. Verd le õket, majd hozd el a két könyvet. A megszerzett könyveket vidd el Brosna magic shopba, ott cserébe kapsz egy kulcsot (Ruby key).
Ezzel be tudsz menni Soholo kriptába, ami Brosnától nem messze található nyugatra. Itt lesz pár élõhalott, lich, két kék sárkány, meg néhány nem túl erõs szörny (magas szinten persze). Az út végén lesz Lord Nest, õt csapd le és hozzájutsz a token of possesion-hoz. Kifelé menet beszélgess el a kísértettel, majd vidd Galdorhoz a megszerzett token of possesion-t, õ majd megáldja. Ezután menj el Tobarhoz es vedd meg 20.000-ert a Brock's Dagger of Mithril receptjét. (Tobaro elõtt, Elithrar Meltanolie)

Brock's Dagger of Mithril:
A tõr egyik alapanyaga az oil of vukas. Ezt egy potionos gyártja le neked, ha viszed a megfelelõ alapanyagokat neki. Ehhez kell tanningolni egy Blackened magic pouch-t. Vegyél a tanning mestertõl zsák gyártó kitet és egyéb felszerelést (Black dragon liver-t pl Miners Rest-en szerezhetsz). Varrd meg, utána le kell menned a duergar-okhoz (Loknartól nem messze). Ott van lent egy sárkány, ha neki viszel egy Drake Charm of Passage-t, akkor ad egy kulcsot a széfhez, amiben van a Blackberry gems. Ezután add oda a Blackberry Gem-t, Blackenned Magic Pouch-t egy potionos-nak és már is készen van az oil of vukas. Most mar le tudod gyártani a tõrt, némi bányamunka után.

Drow high priesstes head:
Underdarkban (Chaussin) be kell menni Loth templomába és lecsapni egyet.

Receptek:

Drake Charm of Passage:

4 gold ingots
2 cut emeralds
1 scroll of Knock

Blackened treated leather pouch:

2 Small tanned black leather hide
1 Black Dragon's Liver

Braveheart:

24 rubicite ingots
1 Crafted Studded Leather
2 Ancient Red Dragon hearts

Oil of vukas:

Blackened treated leather pouch
Blackberry gems

Brock's Dagger of Mithril

6 Mithril Ingots
1 scroll of Daze
1 essence of Wisp
1 Oil of Vukas


Lehet, hogy a leírás nem tökéletes, de nagyon összetett küldetss, ezsrt nem biztos, hogy minden rsszletre tökéletesen emlékszem.

 

nyomtatható verzió
Copyright (C) 2003